Pedagógus esetmegbeszélő

Pedagógusként sokszor kerülünk abba a csapdába, hogy szeretnénk egy nehéz helyzetet, vagy esetet megbeszélni, de mivel a kollégák is hasonló helyzetben vannak sokszor, a végén csak ventillálunk, vagy próbálunk tanácsot adni egymásnak, több-kevesebb sikerrel.

Az esetmegbeszélő ülés olyan technikákkal segíti az elakadásokat, amelyek akár később is segíthetnek megoldani a problémákat egy egész munkacsoportnak, vagy munkaközösségnek.

Az egyik ilyen technika például, hogy az esethozó elmondja mi történt, a csoport tagjai pedig konstruktív kérdésekkel segítik a megoldást. Nem adnak tanácsot, a kérdéseik segítségével jut el az esethozó ahhoz az útvonalhoz, ami a megoldás felé vezeti őt. Nagyon különleges élmény egy ilyen ülés bármelyik résztvevőjének lenni. 

Csapatmunka a javából, összekovácsolja és segíti a közösséget és a kommunikációt. 

Az esetmegbeszélő online és offline is kérhető. Egy eset egy kb. másfél órás alkalom. Ha a csoport minden tagja szeretne esethozó is lenni, az egy hosszabb folyamat, kérlek, hogy keressetek az elérhetőségeken, hogy megbeszéljük a részleteket. 

Az esetmegbeszélő 2021. decemberében ingyenesen kérhető! 

Online is elérhető.

Az árak 2022. januárjától érvényesek. 

online: 10 000 Ft/csoport/alkalom

offline: 25 000 Ft/csoport/alkalom